Online Takip Portalı

Bize Ulaşın

Adres ve Kroki için Tıklayın
Tel: +90 212 416 59 99
Faks: +90 212 416 60 01
E-posta: info@selkargo.com

Yurtiçi (Ulusal) Dağıtım

Yurtiçi Dağıtım / Ulusal Dağıtım hizmeti Sel Kargo'nun İstanbul ve çevresindeki müşterilenin adreslerinden teslim aldığı ürünlerini, Türkiye'nin 81 ilinde, 957 ilçesindeki alıcılarının adreslerine fabrika, depo, AVM, şantiye, köy, vs. farketmeksizin, aktarmasız olarak teslim edilmesi hizmetidir.

Uydu takip sistemi sayesinde araçlarımıza müşterilerimizin ihtiyaçlarina göre anlık olarak müdahele edip en kısa zamanda en uygun tipte aracımızı müşterilerimizin istedikleri noktalara yönlendirebiliyoruz. Bu sayede Sel Kargo müşterisinin ürünlerini en kısa zamanda teslim alıp, yine en kısa zamanda ürünlerini son noktaya iletebilme şansına sahiptir.

Gün içinde müşterilerimizden toplana ürünleri en geç 24 saat içerisinde Türkiye'nin tüm il ve ilçelerine güvenli bir biçimde ulaştırıyoruz*.

Sel Kargo ve çalıştığı çözüm ortaklarının hepsi karayolu taşıma kanununun gerektirdiği yetki belgelerine sahiptir.

Ürünleriniz Sel Kargo tarafından teslim alınıp, son adresine ulaşıncaya kadar özel sigorta güvencesi altındadır.

 Ürünlerinizin teslimat durumunu ve geçmiş gönderilerinizi online müşteri portalımız üzerinden de takip edebilir, dilediğiniz şekilde raporlama oluşturabilirsiniz.

Bu hizmet ile ilgili bizimle temasa geçmek veya fiyat teklifi almak istiyorsanız burayı tıklayıp temas bilgilerinizi bırakmanız yeterlidir. Müşteri temsilcimiz hemen size geri dönecektir.


* Saat 14’e kadar teslim alınan gönderiler ve 750 Km’ye kadar olan iller için geçerlidir.

Engin Tasarım